Prva stran     VINSKA KRALJICA     2004 - 2005 Martina III., Mateja Krajnc

2004 - 2005 Martina III., Mateja Krajnc

Vsako vino ima svoje ime, svojo dušo, svoje srce. Je edinstveno, nepozabno in neponovljivo.

Mateja KrajncTako tudi vsaka vinska kraljica predstavlja vina svojih vinogradnikov s ponosom, v sebi nosi posebni čar.

Nositi krono vinske kraljice je bilo zame posebno doživetje in velika čast. Krono vinske kraljice sem si nadela leta 2003 in jo predala leta 2005.

V času mojega kraljevanja je bil predsednik g. Danilo Horn, kateremu se moram zahvaliti, da me je predstavljal na vseh pomembnih vinskih dogodkih, na katere smo bili povabljeni.

Še posebej mi je ostalo v spominu prvo grajsko ocenjevanje vin, saj je bilo takrat naše društvo na VTC-13 edino, ki se je predstavilo s svojo vinsko kraljico. Nepozabno doživetje na ptujskem gradu.

Udeleževali smo se tudi drugih dogodkov v okolici - v Ljutomeru, Cerkvenjaku, na Kapeli. In seveda dogodkov našega društva.

Hvala vsem, ki ste me podpirali in mi pomagali, da sem lahko nosila krono vinske kraljice in s ponosom predstavljala Društvo vinogradnikov Mala Nedelja.

Naj vino ostane naš ponos, naša kultura in spremljevalec. Hvala vam, vinogradniki, da s svojim delom in znanjem vsako leto poskrbite, da v vinu začutimo vso vašo ljubezen do vinske trte, da vinu vlijete svežino in s pomočjo narave pridelate odlično vinsko kapljico.

 

 

DV Mala Nedelja

Društvo vinogradnikov Mala Nedelja

vinogradniki Mala Nedelja

Slovenske Gorice

Prlekija

vinogradniško društvo

Vino 

DV Mala Nedelja

Kontakt

Moravci v Slov. Goricah 102/a

041 357 545

info@dv-malanedelja.si