Prva stran     VINSKA KRALJICA     2013 - 2014 Martina VII., Tanja Vrbnjak

2013 - 2014 Martina VII., Tanja Vrbnjak

Človek mora spoznati vino tako, kot prijatelja

Človek mora spoznati vino tako, kot prijatelja; ne zgodovina in ne vsa literatura mu ne bosta v pomoč.

To znanje mora osvojiti sam, samostojno iz svoje notranjosti.

 

Narava je nam v Prlekiji, kot celotni Sloveniji, dala izjemno bogastvo, raznolikost tal in podnebja na zelo majhnem ozemlju.

Tanja Vrbnjak

Pridne roke naših vinogradnikov pa nam v teh pestrih in velikokrat težkih naravnih razmerah ustvarjajo vrhunska vina, na kar smo zelo ponosni.

V veliko čast mi je, da vas ob tem okroglem jubileju društva vinogradnikov Mala Nedelja, lahko nagovorim kot aktualna vinska kraljica DVMN.

Moje naloge sem se novembra 2012 lotila zelo resno ter zavzeto. Ko mi le čas dopušča, se udeležujem kar se da največ prireditev v ožji ter širši okolici, širim vinsko kulturo ter promoviram vas,  dragi vinogradniki.

Do sedaj sem se udeležila okrog 35 prireditev širom Slovenije, od Goriških Brd, Krasa, Ljubljane, Svečine do bližnjih krajev, Ljutomera, Koga, Ptuja, Gornje Radgone ter seveda naših domačih prireditev.

Čeprav se moj mandat počasi izteka, bom tudi ta čas, ki mi še ostaja, izkoristila za dobro promocijo vaših odličnih vin ter naših čudovitih krajev, kar se pa tudi po predaji krone ne bo spremenilo.

Prepričana sem, da se boste tudi to leto dobro odločili, in da bom krono predala naslednici, ki bo prav tako vestno opravljala svoje poslanstvo.

 

DV Mala Nedelja

Društvo vinogradnikov Mala Nedelja

vinogradniki Mala Nedelja

Slovenske Gorice

Prlekija

vinogradniško društvo

Vino 

DV Mala Nedelja

Kontakt

Moravci v Slov. Goricah 102/a

041 357 545

info@dv-malanedelja.si